Mikä NÄKYMÄ?

Moi!

Olen Esa Heritty, nelikymppinen, hiljattain hämeenlinnalaistunut, mutta sitä ennen Valkeakoskella koko ikäni asunut mies.

Sivutyönä ja harrastusten kautta olen toiminut erilaisten media-, tapahtuma- ja valmennusprojektien parissa yli puolet elämästäni.

Pitkään nämä edellä mainitut asiat pysyivätkin elämässäni harrastuksena, kunnes vuonna 2020 sai alkunsa NÄKYMÄ! Alkuun toimin kevytyrittäjänä päätoimeni ohella, mutta vuoden 2022 loppupuolella irtisanoin itseni ja aloitin täysipäiväisenä yrittäjänä.

Lyhyesti kuvattuna autan asiakkaitani siirtämään oman sanomansa laadukkaaksi ja mielenkiintoisesti sisällöksi. Tästä juontuu myös yritykseni nimi, NÄKYMÄ. Ydinajatus on ensin ymmärtää, mitä halutaan viestiä, minkä jälkeen suunnitellaan ja toteutetaan siihen sopivat sisällöt.

Kauttani saat niin pienemmät toteutukset haluamiisi jakelukanaviin tai tapahtumiin, mutta yhtä lailla isommat kokonaisuudet onnistuvat luotettavasti ja laadukkaasti. Ota rohkeasti yhteyttä ja pidetään maksuton kartoituspalaveri.

Lupaan viedä sisällöntuotannon pidemmälle, mitä olet kuvitellut sen tarkoittavan! Keskityn tekemään mahdollisimman informatiivista ja laadukasta sisältöä, mikä kiinnostaa ihmisiä ja auttaa asiakkaitani saavuttamaan tavoitteet.

Kaikki palveluni löydät PALVELUT -sivulta.